Jan Ferme

Menu

Browse safer, browse with Firefox!

“Brskaj bolj varno, brskaj s Firefoxom!” je eno od gesel vse bolj priljubljenega brskalnik Firefox. Pravkar je na voljo za download različica 3 oz. Firefox 3, s tem pa boste njegovim avtorjem pomagali postaviti svetovni rekord v največjem številu downloadov ene programske opreme.

Novi Firefox je kar 4x hitrejši od Firefoxa 2, ter kar 7x hitrejši od Internet Explorerja 7, vsaj tako trdijo Mozillini razvijalci. Sam uporabljam Firefox 3 od različice Beta 5 (potem RC1, RC2 in RC3) naprej in moram reči, da je res super hiter in brez memory leaka, ki nam je požrl veliko rama.

Download Day - English

Jaz sem za Firefox! 😉

Dodatek 1:

Lepo stran so postavili ob Download Day-u, mi je zelo všeč.

10 thoughts on “Browse safer, browse with Firefox!

  1. Men je kul. Sem si ga downloadal že prej ob kakšne 16ih. Se še spoznavam mal, se pa že takoj opazi da je hitrejši. Sem se tut js prijavu že kakšne 14 dni nazaj.

  2. sploh ni nic hitrejsi kje vi to vidite? sufram nonstop in ni nobene razlike. sej ne morm verjet kako eno in isto trobite sam da mozilla to rece pa je kr res :)))) in url vrstica se obnasa idiotsko ker ti kaze zraven se polno navlake. dejstvo je da je 2 se vedno zakon.

  3. @Matjaz: meni dela hitreje, če se pa tebi ne zdi se ti pač ne 🙂 toda testiranja po raznih straneh so dokazala, da je FF3 hitrejši od FF2.

  4. Če smo že pri hitrosti, ga Safari še vedno scat pelje. Predvsem ko je v igri veliko js in DOM obdelave.

  5. Tud jaz sem si update-ov. Še bolš kot nov FF me je pa navdušil Web Developer plugin-in, ki sem ga našel na novo. Priporočam! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *