Jan Ferme

Menu

Spammer Luka Fanlok, h3x0r89@gmail.com, 86.61.66.124

Dej Luka nehaj prosim spamat po slovenski blogosferi, ker te imamo že vsi čez glavo. Naj ti omenim, da vsak tvoj komentar zbrišem. Prijavil sem te tudi tvojemu ISPju, ker mi je dosti tega. Ko bi vsaj pustil slovnično pravilen komentar z vsebino, ne pa tako neosebnega.

Pozivam vse blogerje Blogerji se sami odločite ali mu boste izbrisali komentarje in ga prijavili njegovemu ISPju (abuseAFNAsiolPIKAnet). V komentarjih so ponavadi povezave do njegovih 1337 strani, ki so khm, brez komentarja. S tem, ko to delaš samo izrabljaš zaupanje lastnikov blogov po katerih spamaš in si nakopavaš “sovražnike”.

Nad tabo se je pritoževal že Anže in zadnji čas je, da spoznaš, da ne moreš kar tako spamati po celotni slovenski blogosferi.

Nazadnje urejeno: 9. 7. 08, 21.06

18 thoughts on “Spammer Luka Fanlok, h3x0r89@gmail.com, 86.61.66.124

 1. Sem zasledu, da dosti komentira, ampak komentarji so korektni,pa čeprav mal zmedeni. Nikjer nobenega žaljenja, kot si si dovolu ti!
  Mislim, pa da si ti s tem postom bolj v težavah, kot pa Luka, ker ga javno blatiš in žališ, ljudi pa pozivaš na medijski linč?
  Takšni kot ti se mi zdijo precej bolj nevarni spletu! In ne govori v imenu vseh, če za tem pozivom stojita le ti in tvoj frend. Namreč še nisem nikjer zasledil, da se kdo drug pritožuje ćez njega.
  lep dan vam želim

 2. Ma dej nehaj! Očitno ti veš, samo kaj je korektno s strani drugih, na svojo javno korektnost pa pozabljaš?
  Vidim,pa da ti nebi škodil kak komentar,da bi ti dvignil prag komentiranosti prispevkov! Sicer pa praviš,da ti jih blokira in ne vem, kaj se potem greš? Očitno si želiš z žaljenjem drugih le dvigniti branost?
  Upam, da bo Luka pameten in našel svoj prav?

 3. Ja, ta Luka je spammer, 100%. Pa ne samo na blogih.

  Prvič sem ga zasledila na forumu hpslo.com, kjer sem administratorka. Kmalu sem ugotovila, da so njegovi posti zelo “random”, brez neke prave vsebine, dolgi tri, štiri besede ali manj. V podpisu je imel cel kup čudnih linkov. Nekaj deset postov sem mu zbrisala, nato mu zbrisala podpis in ga nato še deaktivirala.

  Sem tudi lastnica strani twilightslo.com, ki deluje na WordPressu. Nekaj komentarjev sem mu že zbrisala, nekaj jih je ujel tudi Aksimet.

 4. @jaka: upam, da bo dovolj pameten in nehal spamat ja. a ti si pa njegov advokat ali kaj? mislim, da nisem nič žaljivega napisal, še celo malo sem omilil potem.

 5. Se čisto strinjam z napisanim. Sicer ga tudi pri meni akismet ujame, hvalabogu. Če bo napisal normalen komentar, ki se dejansko ujema z vsebino bom komentar tudi pustil, takole pa žal..

  @jaka, ti bi pa tudi lahko svoj nivo kulture malo dvignil.

 6. Hehe, dobro, potem ni treba meni napisati take objave. 🙂

  Čeprav mu dovolim komentiranje, samo povezavo do strani mu zbrišem. Prikrito zlobno pa to. 😉

 7. Prijavil sem ga že približno 15 dni nazaj, preden sem šel na morje, in sicer njegovemu registratorju domen, vendar so rekli, da žal ne morejo nič narediti, da naj brišem komentarje/poste na forumu.

 8. Lepo napisano. Sam sem ga opozoril naj preneha spreminjati URI v komentarjih pa me ni upošteval, sedaj mu linke enostavno brišem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *