Jan Ferme

Menu

Zvočniki Logitech Pure-Fi Anytime

Pred nekaj tedni me je kontaktiralo podjetje Pristop – zastopnik za Logitech Slovenija in mi ponudilo preizkušanje Logitech izdelkov. Seveda sem ponudbo sprejel, ker enostavno obožujem takšna testiranja. V testiranje sem si izbral zvočnike za iPod/iPhone Logitech Pure-Fi Anytime.

pure-fi-anytime-1

Na njih sem stestiral svojega iPod toucha 2g in sestrinega Nanota 4g, oba sta delovala perfektno. Na škatli je pisalo, da deluje tudi z iPhone-om. Z zvočniki pride še daljinski upravljalnik, antena, baterija in adapter.

pure-fi-anytime-5

Stilsko dovršeni zvočniki imajo neverjetno kristalen zvok in glasnost. Sploh si ne morate predstavljati kako so lahko glasni! Seveda pa to niso samo iPod zvočniki, saj imajo vgrajen tudi radijski sprejemnik in možnost, da si shranite 3 najljubše radijske postaje, ter nastavite budilko.

pure-fi-anytime-6

Z zvočniki se lahko tudi zbudite, saj si lahko nastavite budilko, pa ne samo eno, kar dve! To predvsem prav pride meni podobnim zaspanuhom. In verjemite, da vas bo zbudila, pardon, da vas bosta zbudili.

pure-fi-anytime-7

Nabor gumbov na zgornji strani je pester. Najbolj mi je všeč to, da so osvetljeni, vendar ne ves čas! Pomahajte z roko desno od iPoda in gumbki se bodo “nežno” osvetlili, da, premore senzor premikanja. Zelo uporabno, če hočeš videti gumbe sredi noči, še zmeraj pa nočeš, da svetijo v nedogled.

pure-fi-anytime-8

Zvočniki so mi bili zelo všeč, malo manj mi je všeč njihova cena saj so $99.99 ali pri nas verjetno 99.99€, kar pa je že kar dosti. Nisem pa še zasledil, da bi jih kje pri nas prodajali. Še en minus dam temu, da se na njih pozna vsak odtis, zna biti kar nadležno.

pure-fi-anytime-11

Vsekakor vredni nakupa, saj združujejo zvočnike za iPod, radijski sprejemnik in budilko, če vse to potrebujete. Je pa res, da sem se kar navadil na njih, predvsem na radijski sprejemnik, ki ga drugače nimam.

Zvočnike Logitech Pure-Fi Anytime je na test posodilo podjetje Pristop.

P.S. Se opravičujem zaradi slabih slik, vendar je bil moj fotič na izposoji.

9 thoughts on “Zvočniki Logitech Pure-Fi Anytime

 1. Nadbedno, da ti zvočnike posodijo le v test in jim nato narediš zastonj reklamo, sam pa od tega nimaš nič.

  Potem lahko tudi kaj naročiš preko spleta in lahko nato v roku 30ih dneh brez razloga izdelek vrneš in dobiš plačilo nazaj.

 2. EH, ne smeš tak gledat 🙂 Ponavadi, če kej naročiš, pa tud če pol vrneš, morš plačat. Pa še neodpakiran nazaj poslat 🙂

 3. @Mikec: tudi na Nokiinem testiranju bo nekdo dobil telefon za tri tedne, pa si se kljub temu prijavil, kot tudi jaz 🙂

  Drugače pa ja, tudi mene moti cena. Za ta denar dobiš že boljše zvočnike (tudi od Logitecha), ki pa niso narejeni ravno za iPhone in iPode :).

 4. @ Marin,

  tisto je nekaj drugega, razen če bodo slučajno kakšni drugačni pogoji uporabe in bo potrebno nato vrniti (kar sicer nikjer ne piše), pa ne mislim pristati na to 🙂 Jim pisati blog, delati reklamo nato pa vrniti… ne vidim smisla 🙂

  Tukaj dobiš izdelek na dom, ga stestiraš, narediš reklamo Logitechu in vrneš nazaj.

  Karkoli pa na spletnih straneh naročiš, pa so dolžni v roku 30-ih dneh brez razloga vzeti nazaj in vrniti plačilo. In ni potrebno narediti nobene reklame…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *