Jan Ferme

Menu

Wii: WiiKey v2 ali igranje kopiranih iger

Verjetno kar dosti ljudi zanima kako lahko igramo na Wii-ju kopirane igre, torej tiste, ki jih potegnemo iz torrent trackerjev. Za to obstajajo razni t.i. čipi. Za vsakega je seveda potrebno odpreti Wii konzolo, s tem kršiti garancijo in ga namestiti.

Sam sem naročil svoj čip na OzModChips.com, kjer imajo tudi čipe za druge konzole. Izbral sem si WiiKey v2 čip, ki ne potrebuje spajkanja ali lotanja po domače. Saj si s spajkanjem nisva najboljša kolega, prav tako pa si nisem želel uničiti svoje nove konzole.

wiikey2clip

Zraven čipa dobite tudi izvijač, ki je potreben za razmontiranje Wii-ja in potem njegovo namontiranje nazaj. Vse kar morate vedeti o tem, kako hitro in enostavno se vstavi čip v Wii-ja pokaže spodnji video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YDZMHyaYF4s[/youtube]

Predlagam, da si pred nakupom natančno preberete pogoje za integriranje WiiKey v2 čipa, saj morate imeti pravilen tip matične plošče, te pogoje lahko preberete na strani od WiiKey v2 čipa.

wii_konzola_ferme-12

Sam nisem imel problemov z razstavljanjem, vstavljanjem čipa in sestavljanjem Wii-ja nazaj v prvotno obliko. Čip dela super, igram lahko vse PAL igre za Wii-ja, tako da nimam pripomb. 🙂

Imaš kakšno vprašanje? 😛

3 thoughts on “Wii: WiiKey v2 ali igranje kopiranih iger

  1. Zanima me če lahko Wiikey v2 vstaviš v Ameriško (NTSC) konzolo in če lahko na tej konzoli potem igraš evropske (PAL) orginalne in kopirane igre? Hvala za odgovor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *