Jan Ferme

Menu

Battlefield Heroes – Zastonj strelska igra in žrebanje za Beta key

Za igro Battlefield Heroes mi je prvič povedal prijatelj, ki že tako preveč igric špila. 🙂 V bistvu bo to igra, ki bo v risanem stilu, bolj kot ne namenjena zabavi (ne tako resna kot Counter Strike) in povrh vsega bo popolnoma zastonj. Založnik je EA (Electronic Arts), za njih pa razvijajo švedski strokovnjaki iz DICE-a.

Battlefield Heroes je tretjeosebna streljačina, zelo zabavna, saj so liki narejeni zabavno. Pred parimi tedni, sem se na njihovi strani prijavil v Beta testiranje, saj zanj potrebuješ Beta ključ. Vmes sem na njihovem forumu dobil s sodelovanjem v raznih nagradnih igrah najprej en beta ključ zase, potem pa še za dva prijatelja. Zdaj pa sem dobil še en Beta ključ direktno od DICE-a, ko sem se normalno prijavil zanj, ampak o tem kasneje.

Tako se nam je odprl čar beta testiranja te igre, ki jo zaenkrat lahko igramo še samo beta testerji. Dejansko je igra zelo zabavna, liki so vrhunsko dovršeni z raznimi vzkliki, ipd. V sami igri je tudi trgovina v kateri kupuješ orožje, obleke, razne sposobnosti, ipd. “Točke” za kupovanje lahko kupiš s pravim denarjem ali pa si jih prislužiš skozi igro.

Na začetku si moraš narediti svojega heroja, ki je lahko pri National army ali pri Royal army. Ni važno katero stran izbereš, saj moraš še potem, ko izbereš stran, izbrati še tip vojaka, ti pa so: Soldier, Gunner in Commando.

Soldier je navaden vojak, ki ima na voljo 110 življenja, za orožja pa mitraljeze, šibrovke in pištole. Kot njegove posebne sposobnosti ima možnost zdravljenja sebe in drugih, odbijanja tankov in pregled vseh vojakov na polju.

Gunner je težka oborožitev, najmanj okreten od vseh, žal o njem ne vem veliko, ker si ga še nisem naredil. Vem da ima težke mitraljeze in možnost, da okoli sebe vzpostavi ščit. Ima tudi bazuke s katerimi na veliko uničuje tanke.

Commando je najlažje oborožen, a veliko krat zelo smrtonosen. Življenja ima samo 80, na voljo ima nož (dodatek je, da je lahko strupen), potem seveda ostrostrelsko puško in pištolo. Ima sposobnost kot je nevidnost od 15 sekund pa do 25, se mi zdi.

Herojem se skozi čas viša rank in sicer s tem koliko drugih ubijete, oz. če delate razne misije ipd. Mislim, da sem trenutno na 10 ranku od 30ih – vsaj takšne govorice krožijo. Seveda višji kot je rank, več točk potrebujete za napredovanje.

Trenutno so na voljo štiri mape in seveda vsaka ima svoje prednosti in slabosti. Mape so super izdelane, nekatere bolj namenjene ostrostrelcem, nekatere bolj vojakom, druge gunnerjem. Igro je res užitek igrati, tudi popravke devajo ven redno, tako da jaz jo igram na 32- in 64-bitni Visti.

Priporočam ogled videov, saj sta zelo zabavna:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYQP-uBijWg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_menjrsNuog[/youtube]

Beta ključ lahko dobite na par načinov. Najbolj običajen je ta, da se prijavite na Battlefield Heroes strani in čakate, da vam ga pošljejo. Lahko sodelujete v kakšni zabavni igri na njihovem forumu in vam ga dajo tako ali pa sodelujete v moji nagradni igri in ga dobite čez dva tedna.

Naj najprej povem, da imam samo EN beta ključ, ki ga bom podelil enemu naključno izbranem komentatorju, pravila so naslednja:

  • naročite se na moj RSS feed
  • pustite komentar o tem, da bi radi Beta ključ 🙂

V igri lahko sodelujete tudi, če ste že prijavljeni na moj RSS feed. Čez 14 dni, bom posnel video, v katerem bom izžrebal dobitnika beta ključa in ga o tem obvestil po mejlu, ki ga bo pustil v komentarju. Verjetno bo v njem nastopala še psička Izzie. 😀

Naj se igra začne! 😈

5 thoughts on “Battlefield Heroes – Zastonj strelska igra in žrebanje za Beta key

  1. “Not getting shot in the face repeatedly by a swearing, ultra-skilled 15 year old boy who plays the game every day for 8 hours.” 😛 XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *