Teden brezgotovinskega placevanja

Hej, hej. Zagotovo se sprašuješ ali ta blog še živi? Po malem pa. Zagotovo me je več na Twitterju, kjer se moraš čim prej registrirati. 3. maja je blog praznoval 5. obletnico, ampak sem bil na Kosovu, tako da imam dober razlog zakaj nisem ničesar napisal. Kako sem drugače? Pridno. Delam vse dni. Študentsko. 8 ali več ur dnevno. Začel sem se ukvarjati tudi s polaroidno fotografijo, o tem lahko več prebereš na mojem novu blogu Impossible.si.

Pišem, ker sem se odločil, da bom ta teden poizkusil povsod plačevati brezgotovinsko, torej z bančno kartico. Zakaj? Zdi se mi predvsem zanimiv izziv. Na koncu tedna pa bom poročal kje sem lahko plačal s kartico in kje ne. Moje aktivnosti lahko spremljaš preko twitterja pod hashtagom #cashlessweek. V današnjem času bi človek pričakoval, da lahko s kartico plačaš kjerkoli in kadarkoli. Dejstvo pa je, da trafike in kakšne pekarnice še nimajo POS terminalov.

Prav tako se obračam nate dragi bralec, draga bralka. Pomagaj mi najti najbolj zanimivo prodajno mesto, kjer lahko plačaš z bančno kartico.

Tagged with: ,